MediaWatch

Udbud af digitale radionet

Udbudet starter i dag med udgivelse af det foreløbige udbudsmateriale. Hensigten er at indhente interessetilkendegivelser fra potentielle tilbudsgivere. Der er frist for at indgive interessetilkendegivelse den 1. november 2000, og det foreløbige udbudsmateriale kan fra i dag rekvireres hos Telestyrelsen mod betaling af kr. 75.000 inklusive moms.

Den overordnede målsætning med at udstede tilladelser til offentlige landmobile radionet er at sikre forbedrede kommunikationsmuligheder for beredskabsmyndigheder i nød- og krisesituationer samt at sikre forbedrede kommunikationsmuligheder for en række erhvervsmæssige brugere som f.eks. transportvirksomheder, vognmænd og taxiselskaber.

Tilladelserne forventes udstedt i juni måned 2001. Der påtænkes udstedt to landsdækkende tilladelser, én til et net særligt for nød- og beredskabsbrugere og én til et net til civile brugere.

TETRA (TErrestrial Trunked RAdio) er en ny digital radioteknologi, der fungerer som en slags kombination af landmobile radioanlæg og mobilnet.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs