MediaWatch

Udbud af digitale radionet

Udbudet starter i dag med udgivelse af det foreløbige udbudsmateriale. Hensigten er at indhente interessetilkendegivelser fra potentielle tilbudsgivere. Der er frist for at indgive interessetilkendegivelse den 1. november 2000, og det foreløbige udbudsmateriale kan fra i dag rekvireres hos Telestyrelsen mod betaling af kr. 75.000 inklusive moms.

Den overordnede målsætning med at udstede tilladelser til offentlige landmobile radionet er at sikre forbedrede kommunikationsmuligheder for beredskabsmyndigheder i nød- og krisesituationer samt at sikre forbedrede kommunikationsmuligheder for en række erhvervsmæssige brugere som f.eks. transportvirksomheder, vognmænd og taxiselskaber.

Tilladelserne forventes udstedt i juni måned 2001. Der påtænkes udstedt to landsdækkende tilladelser, én til et net særligt for nød- og beredskabsbrugere og én til et net til civile brugere.

TETRA (TErrestrial Trunked RAdio) er en ny digital radioteknologi, der fungerer som en slags kombination af landmobile radioanlæg og mobilnet.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs