MediaWatch

Focus på KVX-indexet

Det ny indeks syntes i starten kun at kende en vej - opad! Siden har det tabt pusten på baggrund af internationale IT-aktiefald og er faldet tilbage til udgangspunktet indeks 1000.

Men regnes cirka en måned tilbage, så har de ni selskaber siden 21 august øget deres markedsværdi med mere end 1,5 milliarder kroner.

Ni selskaber, I-Data International, RTX Telecom, Damgaard, Columbus IT Partner, Memory Card Technology, 2M Invest, M & E Biotech, eHuset og Simcorp - har klaret kravene for såvel at blive optaget som for at bevare pladsen på KVX-listen. Kravene er:

- at selskaberne opererer inden for informationsteknologi, telekommunikation, medicin- eller bioteknologi.
- at selskabet skal have en forventet omsætningstilvækst på 20 procent om året.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler".

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs