MediaWatch

Olympics.com passerer NBCOlympics.com

Dette skyldes ikke mindst en ny rekord i antallet af solgte billetter online - mere end 70.000 i løbet af det seneste døgn. Det viser "Web Olympics Index", der giver et dagligt snapshot af interessen for olympisk relaterede hjemmesider indenfor de seneste 24 timer.

Index'et viser, et generelt fald bland de største sites med undtagelse af de japanske. Dette skyldes ikke mindst Japans tre medaljer i Judo! Hvor portaler og tv-broadcast dominerede aktiviteten de første dage i legene, begynder nu især nyheds- og informationssites at dukke op. Dette skyldes formentligt muligheden for at benytte offline medier til at markedsføre online sites. Således ligger Aftonbladet og SVT's satsning i Sverige (olympiaden.nu) fortsat blandt de 20 største sites, når det gælder antallet af sete sider.

"Web Olympics Index" laves af ACNielsen eRatings.com, der er et joint venture mellem ACNielsen Corp., NYSE: ART og NetRatings, Inc., Nasdaq: NTRT, Nielsen Media Research og NetRatings, Inc. og dækker 14 lande.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs