MediaWatch

Olympics.com passerer NBCOlympics.com

Dette skyldes ikke mindst en ny rekord i antallet af solgte billetter online - mere end 70.000 i løbet af det seneste døgn. Det viser "Web Olympics Index", der giver et dagligt snapshot af interessen for olympisk relaterede hjemmesider indenfor de seneste 24 timer.

Index'et viser, et generelt fald bland de største sites med undtagelse af de japanske. Dette skyldes ikke mindst Japans tre medaljer i Judo! Hvor portaler og tv-broadcast dominerede aktiviteten de første dage i legene, begynder nu især nyheds- og informationssites at dukke op. Dette skyldes formentligt muligheden for at benytte offline medier til at markedsføre online sites. Således ligger Aftonbladet og SVT's satsning i Sverige (olympiaden.nu) fortsat blandt de 20 største sites, når det gælder antallet af sete sider.

"Web Olympics Index" laves af ACNielsen eRatings.com, der er et joint venture mellem ACNielsen Corp., NYSE: ART og NetRatings, Inc., Nasdaq: NTRT, Nielsen Media Research og NetRatings, Inc. og dækker 14 lande.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs