MediaWatch

Dansk temasite om digital TV

Temasitet, der henvender sig til almindelige forbrugere, der endnu kun har begrænset viden om digitalt TV, skal rejse debat om og udbredelse af digitalt TV i Danmark. Temasitet indeholder 45 artikler fordelt på tre hovedområder: Digital TV - Nye tilbud og Udstyr og teknik. Derudover er der en ordliste, definitioner og mulighed for debat, ligesom der er flere links i forbindelse med artiklerne og flash-film.

- Digitaliseringen gør det lettere at udvikle fremtidige services på fjernsynet, da signalerne på mange måder er lettere at håndtere, når de er digitale. Computeren og fjernsynet vil nærme sig hinanden, både teknisk og funktionelt. Seeren vil dermed få langt større indflydelse på det, der vises på skærmen. Fjernsynet bliver nemlig interaktivt og informations motorvejen er således nået ind i stuen, forklarer Johan Winbladh fra DTV-gruppen på IMMA til Mediawatch.

Temasitet fjernes tidligst om 12 måneder fra Politiken, i modsætning til den normale procedure for Politikens temasites.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs