MediaWatch

Dansk temasite om digital TV

Temasitet, der henvender sig til almindelige forbrugere, der endnu kun har begrænset viden om digitalt TV, skal rejse debat om og udbredelse af digitalt TV i Danmark. Temasitet indeholder 45 artikler fordelt på tre hovedområder: Digital TV - Nye tilbud og Udstyr og teknik. Derudover er der en ordliste, definitioner og mulighed for debat, ligesom der er flere links i forbindelse med artiklerne og flash-film.

- Digitaliseringen gør det lettere at udvikle fremtidige services på fjernsynet, da signalerne på mange måder er lettere at håndtere, når de er digitale. Computeren og fjernsynet vil nærme sig hinanden, både teknisk og funktionelt. Seeren vil dermed få langt større indflydelse på det, der vises på skærmen. Fjernsynet bliver nemlig interaktivt og informations motorvejen er således nået ind i stuen, forklarer Johan Winbladh fra DTV-gruppen på IMMA til Mediawatch.

Temasitet fjernes tidligst om 12 måneder fra Politiken, i modsætning til den normale procedure for Politikens temasites.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs