MediaWatch

Ny internetadgang populær i USA

Antallet af amerikanske husstande med digitalt udstyr med internetadgang ud over PC'er er steget 12 procent fra april til juli 2000. Det er resultatet af en ny undersøgelse foretaget af analysefirmaet Media Metrix, skriver Reuters.

Det digitale udstyr inkluderer trådløse telefoner og håndholdt digitalt udstyr som Palm Piloten. I juli 2000 var der 7,4 millioner husstande, der havde det ny alternative udstyr i hjemmet, svarende til en stigning på 12 procent fra april, hvor der var 6,6 millioner husstande, der havde de trådløse instrumenter. Det repræsenterer en årlig vækst på 48 procent.

Undersøgelsen viser også at 20 procent af de husstande, der har de trådløse digitale løsninger med internetadgang, ikke har en PC i hjemmet. Mellem april og juli er antallet af husstande, der har anskaffet sig trådløst udstyr vokset dobbelt så hurtigt i hjem, der ikke havde en PC i forvejen end i hjem med en PC.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs