MediaWatch

Din Bank og bank24.dk sammenlægges

Hensigten med sammenlægningen er at lægge Din Banks kundevilkår sammen med bank24.dk. Det vil skabe en bank, som står stærkt i fremtidens konkurrence om privatkunderne. Ifølge bankdirektør Henrik Vad, bank24.dk, vil den nye bank tilbyder "landets billigste netbank uden at gå på kompromis med danskernes ønske om personlig service og rådgivning."

Selvom Din Bank får nyt navn, så vil kunderne ifølge Henrik Vad ikke mærke forskel i den daglige betjening. Han siger, at kunderne i den nye bank vil få den samme kunderådgiver som hidtil og de vil fortsat kunne kontakte banken som hidtil. Senere på året offentliggør bank24.dk sine fremtidige ambitioner på det danske marked. Hertil siger bankdirektør Henrik Vad:

- Vi kender vores styrker og privatkundernes behov. Der er grundlag for, at bank24.dk og tusindvis af danskerne kan skabe rentable forretninger sammen. Vores enkle struktur, et godt kundegrundlag og ved at kombinere det bedste fra traditionel bankvirksomhed med fremtidens netbank vil skabe synlige resultater i årene frem. Vi er ikke en netbank på vej - vi er her allerede - med et godt fundament til fremtiden.

Bank24.dk., der i dag har 30.000 privatkunder, åbnede den 1.Januar 1999 og henvendte sig fra start til alle danske privatkunder, der ønskede at betjene sig via Internettet.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs