Din Bank og bank24.dk sammenlægges

MediaWatch

Hensigten med sammenlægningen er at lægge Din Banks kundevilkår sammen med bank24.dk. Det vil skabe en bank, som står stærkt i fremtidens konkurrence om privatkunderne. Ifølge bankdirektør Henrik Vad, bank24.dk, vil den nye bank tilbyder "landets billigste netbank uden at gå på kompromis med danskernes ønske om personlig service og rådgivning."

Selvom Din Bank får nyt navn, så vil kunderne ifølge Henrik Vad ikke mærke forskel i den daglige betjening. Han siger, at kunderne i den nye bank vil få den samme kunderådgiver som hidtil og de vil fortsat kunne kontakte banken som hidtil. Senere på året offentliggør bank24.dk sine fremtidige ambitioner på det danske marked. Hertil siger bankdirektør Henrik Vad:

- Vi kender vores styrker og privatkundernes behov. Der er grundlag for, at bank24.dk og tusindvis af danskerne kan skabe rentable forretninger sammen. Vores enkle struktur, et godt kundegrundlag og ved at kombinere det bedste fra traditionel bankvirksomhed med fremtidens netbank vil skabe synlige resultater i årene frem. Vi er ikke en netbank på vej - vi er her allerede - med et godt fundament til fremtiden.

Bank24.dk., der i dag har 30.000 privatkunder, åbnede den 1.Januar 1999 og henvendte sig fra start til alle danske privatkunder, der ønskede at betjene sig via Internettet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også