MediaWatch

Nye krav til IT

Gennem de seneste år har private virksomheder fokuseret kraftigt på ERP- og logistik-systemer. PLS Rambølls undersøgelse "IT i praksis 2000" viser, at fokus fremover vil være rettet mod kundeorienterede systemer som e handelsløsninger og kundehåndtering (CRM).

En naturlig følge af dette vil være, at virksomhedens systemer bliver integreret med de nærmeste handelspartnere. Dette stiller helt nye krav til virksomhedernes informationssystemer for at håndtere de øgede informationsstrømme i virksomhedens forsyningsnetværk.

Undersøgelsen "IT i Praksis 2000" viser, at virksomhederne planlægger færre investeringer i ERP- og logistik-systemer i de kommende år. Derimod vil investeringerne i e-handels- og systemer til kundehåndtering (CRM) blive kraftigt forøget. En mulig udvikling af e-handelssystemerne er at lade egne systemer integrere med systemer hos handelspartnerne. I dag har 5 procent af virksomhederne, der har indført e-handel, integreret e-handelssystemet med systemer hos partnere.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken "Artikler".

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs