MediaWatch

Nye krav til IT

Gennem de seneste år har private virksomheder fokuseret kraftigt på ERP- og logistik-systemer. PLS Rambølls undersøgelse "IT i praksis 2000" viser, at fokus fremover vil være rettet mod kundeorienterede systemer som e handelsløsninger og kundehåndtering (CRM).

En naturlig følge af dette vil være, at virksomhedens systemer bliver integreret med de nærmeste handelspartnere. Dette stiller helt nye krav til virksomhedernes informationssystemer for at håndtere de øgede informationsstrømme i virksomhedens forsyningsnetværk.

Undersøgelsen "IT i Praksis 2000" viser, at virksomhederne planlægger færre investeringer i ERP- og logistik-systemer i de kommende år. Derimod vil investeringerne i e-handels- og systemer til kundehåndtering (CRM) blive kraftigt forøget. En mulig udvikling af e-handelssystemerne er at lade egne systemer integrere med systemer hos handelspartnerne. I dag har 5 procent af virksomhederne, der har indført e-handel, integreret e-handelssystemet med systemer hos partnere.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken "Artikler".

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs