MediaWatch

Schroeder afviser Internet-skat

Den tyske kansler Gerhard Schroeder afviste mandag det tyske finansministeriums fortolkning af den tyske skattelov, der betyder en beskatning af erhvervsvirksomheder, der bruger Internettet og erhvervsdrivende, der benytter sig af Internettet hjemme. På den måde imødegår han de kritikere af skattefortolkningen, der har hævdet, at en skat på Internettet er et "bureaukratisk mareridt" og hæmmer Internettets udvikling, skriver The Wall Street Journal.

I denne tid hersker der i Tyskland usikkerhed omkring skattelovgivningen for anvendelse af Internet på arbejdspladser og i private hjem. I sidste måned søsatte det tyske finansministerium en fortolkning af skatteloven, der betød en beskatning af virksomheder, hver gang en ansat benyttede en af virksomhedens computere til privat Internet surfing. I en tale for forretningsledere på verdensudstillingen Expo i Hannover tilsidesatte Schroeder denne fortolkning.

- Privat brug af Internettet på arbejdspladsen er skattefrit. Og personer, der benytter deres egen personlige computer til at koble sig på Internettet for at arbejde, er berettiget til at trække deres udgifter fra, sagde forbundskansler Gerhard Schroeder.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs