MediaWatch

Dansk Compaq bliver europæisk ekspertisecenter

Compaq kunne i går - overfor næsten 500 danske storage eksperter på et Open SAN seminar - annoncere sin nye status som europæisk ekspertise center. Compaqs danske datterselskab er således vurderet til at være Nr. 1 i Europa inden for området: Komplekse storageløsninger - en hjørnesten i Compaqs forretningsstrategi.

Udnævnelsen til ekspertisecenter betyder, at det danske datterselskab tilføres kapital og ressourcer fra Compaqs europæiske hovedsæde. Pengene skal anvendes til yderligere at udbygge virksomhedens eksisterende ekspertviden. Dette vil styrke Compaq i konkurrencen om Enterprisemarkedet - både i Danmark og internationalt.

- Vi har i Danmark bevist, at vi har kompetencen til at styre meget komplekse udviklingsprojekter - også af international kaliber. Vores resultater har gjort os til europæisk brohoved inden for SAN og storage. Det vil fremover være danske eksperter, der konsulteres, når større europæiske storage-projekter skal kvalitetssikres. Komplekse videnskrævende projekter bliver styret derfra, hvor kompetencen er størst, vurderer Kevin Kristensen, Teknisk chef, Customer Services, Compaq Computer A/S

Det danske ekspertcenter forventes at tiltrække internationale kunder, der i fremtiden vil vælge at køre deres komplekse storageprojekter fra Danmark - på europæisk plan vil Compaq Corporation ligeledes benytte de danske eksperter i lokale, komplekse projekter.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs