MediaWatch

Danske Bank går ind i Ventures Scandinavia

Internet Ventures Scandinavia er glade for at få Danske Bank som aktionær pga. bankens seriøsitet som investor, der fungerer som en blåstempling af selskabet.

- I Danske Bank interesserer vi os for alt der spirer. Internet Ventures har allerede i sin korte levetid opnået ganske flotte resultater med sine egne investeringer, og vi ser vores investering i selskabet som en af de oplagte muligheder, dette område i dag omfatter, siger bankdirektør i Danske Bank Jeppe Christiansen.

Internet Ventures har indenfor de seneste 10 måneder investeret i ni danske og svenske virksomheder. I Danmark drejer det sig blandt andet om Zapera, Speednames og Kapow! De seneste investeringer er foretaget i to svenske virksomheder Goyada og SatCap, der på internationalt plan arbejder med hhv. mobil marketing og køb og salg af plads på de internationale TV-satellitter.

Internet Ventures blev stiftet i 1999 af bl.a. Lars Bruhn og har i dag ti partnere. Selskabet arbejder efter et koncept, hvor partnerne går aktivt ind i ledelsen af de virksomheder, der investeres i. Administrerende direktør er Klaus Holse Andersen, der før havde en stilling som Senior Vice President i Oracle.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs