MediaWatch

Red Hat tab mindre end forventet

Styresystemsdistributøren Red Hat leverer et bedre regnskab end oprindeligt forventet fra Wall Street. Red Hat rapporterer et tab på 1,9 million dollar eller 1 cent per aktie, mens salget steg med 76 procent til 18,5 millioner dollar. Dette skal sammenlignes med et tab på 6 cents per aktie og et salg på 10,5 millioner dollar i samme periode sidste år, skriver CNN.

Finansanalytikere fra finansieringsselskabet First Call havde ellers forventet, at Red Hat bogførte et tab på 2 cent per aktie for det forgangne kvartal - inkluderet omkostninger og overtagelsesudgifter.

Selskabets fik et nettotab for andet kvartal totalt på 15,7 millioner dollar eller 10 cents per aktie sammenlignet med et tab på 4,8 millioner dollar eller 7 cents per aktie i samme periode i det forgangne år.

Red Hat er et af de hurtigst voksende selskaber, der har specialiseret sig i Linux-software og softwareløsninger baseret på Linux' operativsystem. Linux er et "åbent styresystem", hvilket betyder, at det er muligt at fortage modifikationer og forbedringer fra uafhængige udviklere.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs