MediaWatch

IT-investeringsselskab flyveklar

Danske eVentures er et nyt investeringsselskab, der hører under selskabet Danske Private Equity, der ejes af Danske Bank koncernen, er nu efter måneders forberedelse flyveklar. Selskabet skal investere kapital fra betydelige danske og udenlandske investorer i nye IT-selskaber, skriver Børsen.

Det nye selskab vil arbejde med en meget snæver optik for hvilke IT-selskaber, der vil kunne få tilført IT-finansiering. Internationalisering er et must for at komme i betragtning som et muligt investeringsobjekt. IT-selskaber med lokalt målfokus vil blive afvist ligesom Danske eVenture vil holde sig fra selskaber, der står i sidste fase inden en børsintroduktion, og projekter som kun er nedfældet på papir.

Direktør for det nye selskab John Helmsøe-Zinck vurderer, at Danske eVenture vil kunne gå ind i et IT-selskab med op til 40 til 50 millioner kroner. Kapitaltilsagnene fra de internationale investorer til Danske eVenture er ifølge Børsen oplysninger endnu ikke tilstede, men er lige på trapperne.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs