MediaWatch

Microsoft overtager MongoMusic

Det i Californien baserede musikselskab MongoMusics samlede teknologi herunder dets søgemaskine vil, så snart handlen er afsluttet blive fuldt integreret i MSN Network Microsofts internetservice samt WindowsMedia.com, skriver IDG.

MongoMusics udbyder digital musiklagring, søgeteknologi til Internettet samt en særlig radiofunktion, der giver mulighed for at lytte til musik skræddersyet til den enkelte brugers præferencer.

MongoMusic blev grundlagt i 1999 af Jeremy Hinman, Rolf Kaiser og Frank Flannery der alle beklæder topposter i selskabet. Selskabet modtog knap 50 millioner kroner i seed-kapital fra Nokia Ventures og Sony Music Entertainment. MongoMusic har i dag 65 ansatte.

De finansielle aspekter for handlen oplyses ikke i forbindelse med offentliggørelsen.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs