MediaWatch

Danske Intello skal udbyde Microsoftprodukter

Det betyder, at Intello fra den officielle åbning i oktober vil kunne tilbyde sine kunder attraktive lejeaftaler for Microsoft software. Intellos moderselskab i Norge har på testbasis kørt med Microsofts ASP-produkter i et stykke tid. Det gode samarbejde i forbindelse med prøvekørslerne var afgørende for, at Microsoft valgte Intello som ASP-partner i Danmark.

Administrerende direktør Jens Moberg, Microsoft Danmark, er ikke i tvivl om, at softwareudlejning via Internet er fremtiden.

- Indtil nu har det danske marked været lidt trægt med hensyn til udbredelsen af ASP, men med vores nye licensprogram er der ikke nogen undskyldning længere, siger jens Moberg.

Intello lancerer i Danmark et koncept, der går langt videre end traditionel ASP, som primært drejer sig om at leje software ud til kunderne og lagre deres data centralt. Intello vil også integrere forskellige tele- og Internet-services, så kunden kan leje hele sin IT-drift og IP-telefoni ét sted. En service, som Intello betegner som BSP eller Business Solution Provider.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs