MediaWatch

Danske Intello skal udbyde Microsoftprodukter

Det betyder, at Intello fra den officielle åbning i oktober vil kunne tilbyde sine kunder attraktive lejeaftaler for Microsoft software. Intellos moderselskab i Norge har på testbasis kørt med Microsofts ASP-produkter i et stykke tid. Det gode samarbejde i forbindelse med prøvekørslerne var afgørende for, at Microsoft valgte Intello som ASP-partner i Danmark.

Administrerende direktør Jens Moberg, Microsoft Danmark, er ikke i tvivl om, at softwareudlejning via Internet er fremtiden.

- Indtil nu har det danske marked været lidt trægt med hensyn til udbredelsen af ASP, men med vores nye licensprogram er der ikke nogen undskyldning længere, siger jens Moberg.

Intello lancerer i Danmark et koncept, der går langt videre end traditionel ASP, som primært drejer sig om at leje software ud til kunderne og lagre deres data centralt. Intello vil også integrere forskellige tele- og Internet-services, så kunden kan leje hele sin IT-drift og IP-telefoni ét sted. En service, som Intello betegner som BSP eller Business Solution Provider.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs