MediaWatch

SBC køber DSL af Covad

USAs største telefonselskab, det San Antonio-Texas baserede SBC, garanterer at købe for mindst 600 millioner højhastigheds DSL servicer af det Santa Clara Californien baserede Covad i løbet af de næste seks år. SBC er det lokale telefonselskab for det meste af sydvest og midtvest regionen. SBC kommer til at sælge disse DSL servicer både indenfor de 13 stater selskabet allerede besidder og de nye markeder som det tidligere Baby Bell har planer om at gå ind på, skriver CNN.

Handlen blev godt modtaget på Wall Street, hvor investorer er ved at være trætte af Internet-virksomheder, der er fulde af løfter men ikke generer profit. SBCs aktier steg med 62 cent pr. aktie til 45,68 dollar pr. aktie på New Yorks aktiebørs. Covads aktie steg 2 dollar pr. aktie til 20,38 dollar på Nasdaq, hvilket udgør en stigning på ca. 11 procent, dog uden at nå op på niveauet fra marts på 66 dollar pr. aktie.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs