MediaWatch

Stop fusionsbureaukrati

En gruppe af amerikanske senatorer og kongresmedlemmer har tilbragt det sidste år med at få gennemført en lovgivning, der sætter en tidsgrænse på FCC's fusionsundersøgelser og som bedre definerer hvilke offentlighedsinteresser FCC skal varetage når organet undersøger gigantfusioner. Det skriver CNET.

Arbejdet vil muligvis snart udarte sig i klare lovmæssige resultater. "Vi har stemmerne", siger det republikanske kongresmedlem Mike Chappell til CNET, men understreger, at han ønsker bred opbakning til et lovforslag - også fra demokraterne.

Læs resten af artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken Artikler.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs