MediaWatch

Forventninger til Amazon falder

I en ny undersøgelse, der blev fremlagt i går, forhøjede finansanalytiker Henry Blodget fra investeringsrådgivningsfirmaet Merrill Lynch sine vurderinger af Amazon's tredje kvartals indtjenningstab fra 30 cent til 32 cent per Amazon aktie. Det skriver CNN.

Med disse revideringer rykker Blodget tættere på den brede enighed, der hersker blandt de finansanalytikere, der følger Amazon's bevægelser tæt.

Blodget sagde ved offentliggørelsen af sin undersøgelse, at han mener, at Amazon er inde i en "kedelig overgang" fra at være en "hyper-hurtigt-voksende-indtjeningsfremgangs-historie" til en "langsigtet-voksende-indtjenings-historie". Men Blodget understregede, at han fortsat tror på Amazon. På trods af Amazons børnesygdomme, mener han, at tålmodige investorer i Amazon vil blive belønnet på lang sigt.

På trods af de dalende forventninger til Amazon's kvartalsregnskaber steg Amazon's aktier mandag middag 1.75 dollar, så de nu er oppe på 44.69 dollar.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs