MediaWatch

Diamond køber Cluster Consulting

Diamond Technology, det amerikanske e-handels konsulentfirma, køber Cluster Consulting, der er specialiseret i trådløse og digitale strategier i Europa og Sydamerika. Diamond, der er noteret på Nasdaq betaler 44 millioner dollar kontant og 13,9 millioner aktier for Cluster Consulting, der er baseret i Barcelona. Målet for de to firmaer er tilsammen at blive førende indenfor den blomstrende e-konsulent industri, skriver Financial Times.

Det ny firma kommer til at hedde DiamondCluster International og får mere end 900 konsulenter og 100 partnere på verdensplan. Handlen forventes at tilføje 0,02 dollar i kontant indtjening pr. aktie i fjerde kvartal i skatteåret 2001 og 0,12 dollar i indtjening i skatteåret 2002.

Diamonds direktør, Mel Bergstein, som beholder sin stilling i det ny firma, udtaler, at handlen er et skridt på vejen imod at føre firmaet ind i næste generation af firmaets digitale strategi. Han forudser, at væksten i Europa vil accelerere i løbet af de næste to år.

Handlen forventes at udvide Diamonds europæiske aktiviteter, der fik grobund da Diamond i april købte den engelske rival Momentus. Det forventes især at handlen vil øge firmaets tilstedeværelse på det voksende Latinamerikanske marked. Blandt Clusters kunder er store firmaer som British Telecom, Ericsson, Deutsche Telekom, Alta Vista og Telesp Celular.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs