MediaWatch

UPC fravælger Microsoft

UPCs begrundelse for at vælge Liberate Technologies som leverandør i stedet for Microsoft som ellers ejer otte procent af UPC er, at Microsoft har problemer med at overholde sine leveringstider, skriver Financial Times. Valget af Liberate Technologies sker efter at UPC længe har bebudet, at et andet selskab ville komme ind, såfremt Microsoft fik problemer til at levere til tiden.

Microsoft har i løbet af de seneste to år investeret betydelige ressourcer og opkøbt andele for milliarder i andre kabel-selskaber i Europa og USA, for at opnå lederskab på markedet for interaktiv-TV software.

Som omtalt i Mediawatch, nyhedsbrevet om Internettet, har Microsoft trods forsinkelsen tilsyneladende så meget tro på, at de nok skal blive færdige med udviklingen, at selskabet rent faktisk agter at implementere TV-softwaren i den næste version af Windows.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs