MediaWatch

UPC fravælger Microsoft

UPCs begrundelse for at vælge Liberate Technologies som leverandør i stedet for Microsoft som ellers ejer otte procent af UPC er, at Microsoft har problemer med at overholde sine leveringstider, skriver Financial Times. Valget af Liberate Technologies sker efter at UPC længe har bebudet, at et andet selskab ville komme ind, såfremt Microsoft fik problemer til at levere til tiden.

Microsoft har i løbet af de seneste to år investeret betydelige ressourcer og opkøbt andele for milliarder i andre kabel-selskaber i Europa og USA, for at opnå lederskab på markedet for interaktiv-TV software.

Som omtalt i Mediawatch, nyhedsbrevet om Internettet, har Microsoft trods forsinkelsen tilsyneladende så meget tro på, at de nok skal blive færdige med udviklingen, at selskabet rent faktisk agter at implementere TV-softwaren i den næste version af Windows.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs