”Dankort-pakke” til Internetbetalinger

MediaWatch

Pakken består af betalingssystemet Cashcow Gateway, som er skalérbar og inkluderer en række eksklusive støtteværktøjer, som f.eks.: Detaljerede konfigurationsmuligheder for ejerne af de enkelte e-butikker, detaljeret logging og transaktionsoversigt, automatisk alarmering til gatewayadministrator og mulighed for fjernadministration.

Kunderne i de enkelte e-butikker vil kunne handle meget sikkert, da Cashcow Gateway arbejder med SSL (Secure Socket Layer) kryptering - lige fra kunden indtaster sine kortoplysninger til handlen er afsluttet.
Med en markedsandel på mere end 50 procent er source softwaren Cashcow et meget udbredte grundlag for implementeringen af Internetbaserede og PBS-certificerede kortbetalingsløsninger til Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Eurocard og Visa. Mere end 270 web-udviklere er involveret i OpenSource projektet, og med Cashcow som omdrejningspunkt er der allerede lavet mange gode teknologiske løsninger. Desuden er selve betalingskernen løbende under udvikling og kommentering.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også