MediaWatch

”Dankort-pakke” til Internetbetalinger

Pakken består af betalingssystemet Cashcow Gateway, som er skalérbar og inkluderer en række eksklusive støtteværktøjer, som f.eks.: Detaljerede konfigurationsmuligheder for ejerne af de enkelte e-butikker, detaljeret logging og transaktionsoversigt, automatisk alarmering til gatewayadministrator og mulighed for fjernadministration.

Kunderne i de enkelte e-butikker vil kunne handle meget sikkert, da Cashcow Gateway arbejder med SSL (Secure Socket Layer) kryptering - lige fra kunden indtaster sine kortoplysninger til handlen er afsluttet.
Med en markedsandel på mere end 50 procent er source softwaren Cashcow et meget udbredte grundlag for implementeringen af Internetbaserede og PBS-certificerede kortbetalingsløsninger til Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Eurocard og Visa. Mere end 270 web-udviklere er involveret i OpenSource projektet, og med Cashcow som omdrejningspunkt er der allerede lavet mange gode teknologiske løsninger. Desuden er selve betalingskernen løbende under udvikling og kommentering.

Mere fra MediaWatch

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs