MediaWatch

”Dankort-pakke” til Internetbetalinger

Pakken består af betalingssystemet Cashcow Gateway, som er skalérbar og inkluderer en række eksklusive støtteværktøjer, som f.eks.: Detaljerede konfigurationsmuligheder for ejerne af de enkelte e-butikker, detaljeret logging og transaktionsoversigt, automatisk alarmering til gatewayadministrator og mulighed for fjernadministration.

Kunderne i de enkelte e-butikker vil kunne handle meget sikkert, da Cashcow Gateway arbejder med SSL (Secure Socket Layer) kryptering - lige fra kunden indtaster sine kortoplysninger til handlen er afsluttet.
Med en markedsandel på mere end 50 procent er source softwaren Cashcow et meget udbredte grundlag for implementeringen af Internetbaserede og PBS-certificerede kortbetalingsløsninger til Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Eurocard og Visa. Mere end 270 web-udviklere er involveret i OpenSource projektet, og med Cashcow som omdrejningspunkt er der allerede lavet mange gode teknologiske løsninger. Desuden er selve betalingskernen løbende under udvikling og kommentering.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs