MediaWatch

Maconomy nærmer sig børsintroduktion

Aftalen indebærer, at Maconomy som OEM-partner (Original Equipment Manufacturer) vil integrere Nokias WAP-software i Maconomys softwareløsninger for virksomheder og institutioner indenfor serviceindustrien. Sammenkædningen af de to produkter giver brugerne af Maconomys mobile Internet-løsninger mulighed for at opdatere for eksempel tids- eller udgiftsregistreringer via mobiltelefoner og andre trådløse terminaler, skriver Børsen.

Aftalen ventes at få betydning for Maconomys forestående planer om at lade selskabet introducere Nasdaq-børsen, der ifølge administrerende direktør Per Tejs Knudsen fra Maconomy typisk interesserer sig mere for produkterne end for virksomhedsnavnet.

Maconomys muligheder ved en børsintroduktion understøttes desuden af Maconomys seneste halvårsregnskab, der udviste en vækst på 40 procent i salget. Herunder en fordobling af omsætningen i USA, hvor Maconomy i øjeblikket har den halve arbejdsstyrke beskæftiget med at positionere selskabet.

Maconomy har mere en 600 kunder i 25 lande, herunder Avis/Cendant, Baxter, Deloitte & Touche, Framfab og IBM.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs