MediaWatch

Relancering af finansportal

Euroinvestors nye satsning, giver brugerne gratis adgang til aktieinformation om 50.000 globale aktier, der er noteret på syv udenlandske børser, bl.a. New York, NASDAQ, EASDAQ, London og Frankfurt.

EuroInvestor blev etableret i januar 1997 med Danmarks første investeringsservice. Tjenesten er ifølge egne oplysninger i dag Danmarks førende investeringsportal. I december 1999 indledte portalen et samarbejde med Jubii.dk, som i den forbindelse købte 50,1% af aktierne i EuroInvestor.com A/S.

Euroinvestor tilbyder i forvejen private investorer et væld af gratis informationer på Internettet, så med udvidelsen af markedsdækningen til også at omfatte de vigtigste internationale aktiebørser, udvider Euroinvestor faktisk blot porteføljen af gratis tilbud til sine mange deltagere.

Finansportalens målsætning er at være one-stop informationsplatform for danske private investorer. Nu har vi taget et vigtigt skridt i den retning, udtaler adm. direktør Søren Alminde, Euroinvestor.com A/S.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs