MediaWatch

Relancering af finansportal

Euroinvestors nye satsning, giver brugerne gratis adgang til aktieinformation om 50.000 globale aktier, der er noteret på syv udenlandske børser, bl.a. New York, NASDAQ, EASDAQ, London og Frankfurt.

EuroInvestor blev etableret i januar 1997 med Danmarks første investeringsservice. Tjenesten er ifølge egne oplysninger i dag Danmarks førende investeringsportal. I december 1999 indledte portalen et samarbejde med Jubii.dk, som i den forbindelse købte 50,1% af aktierne i EuroInvestor.com A/S.

Euroinvestor tilbyder i forvejen private investorer et væld af gratis informationer på Internettet, så med udvidelsen af markedsdækningen til også at omfatte de vigtigste internationale aktiebørser, udvider Euroinvestor faktisk blot porteføljen af gratis tilbud til sine mange deltagere.

Finansportalens målsætning er at være one-stop informationsplatform for danske private investorer. Nu har vi taget et vigtigt skridt i den retning, udtaler adm. direktør Søren Alminde, Euroinvestor.com A/S.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs