MediaWatch

Relancering af finansportal

Euroinvestors nye satsning, giver brugerne gratis adgang til aktieinformation om 50.000 globale aktier, der er noteret på syv udenlandske børser, bl.a. New York, NASDAQ, EASDAQ, London og Frankfurt.

EuroInvestor blev etableret i januar 1997 med Danmarks første investeringsservice. Tjenesten er ifølge egne oplysninger i dag Danmarks førende investeringsportal. I december 1999 indledte portalen et samarbejde med Jubii.dk, som i den forbindelse købte 50,1% af aktierne i EuroInvestor.com A/S.

Euroinvestor tilbyder i forvejen private investorer et væld af gratis informationer på Internettet, så med udvidelsen af markedsdækningen til også at omfatte de vigtigste internationale aktiebørser, udvider Euroinvestor faktisk blot porteføljen af gratis tilbud til sine mange deltagere.

Finansportalens målsætning er at være one-stop informationsplatform for danske private investorer. Nu har vi taget et vigtigt skridt i den retning, udtaler adm. direktør Søren Alminde, Euroinvestor.com A/S.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Seneste nyt

Se flere jobs