Sol indleder alliance med Tucows

MediaWatch

Aftalen mellem de to Internet-firmaer betyder at hele indholdet på Tucows lægges ind i SOL's portaler. SOL bliver dermed først i Norden med et filarkiv af dette format som del af porteføljen.

Ifølge administrerende direktør Lars Folkmann fra SOL er et filarkiv særdeles velegnet til distribution på Internettet, og det giver SOLs brugere adgang til al seriøs software, som findes på Nettet.

Hos SOL ser man også en mulighed for at positionere portalen som en effektiv og brugervenlig markedsplads for distribution af software.

- Dette er et produkt for fremtiden, indrettet på den båndbredde, som efterhånden vil blive almindelig i skandinaviske husstande, siger Lars Folkmann.

Det canadiske selskab Tucows er verdens førende distributør af gratis software på Internettet. Selskabet besidder et filarkiv med over 30.000 programmer, bestående af såvel hjælpeværktøjer til både små og store applikationer som spil og underholdning for flere typer platforme, herunder Windows, Macintosh og Linux.

-Vi har det grundlæggende mål at distribuere vores indhold og tjenester via partnere med et stærkt kundefokus, forklarer Elliot Noss, CEO i Tucows Inc.

- SOL formidler vores programmer til flere end 4 millioner brugere i Skandinavien, tilpasset lokale forhold.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også