Tiscali overtager World Online

MediaWatch

Handlen, der forventes at tage form af en aktiebytning mellem de to selskaber, skaber dermed Europas næststørste Internet adgangs selskab kun overgået af Deutsche Telekoms mobilselskab T-Mobile, skriver Financial Times.

Det nye selskab, der forventes at operere under Tiscalis navn, får World Onlines nuværende bestyrelsesformand James Kinsella i en ledelsesmæssig rolle. Kinsella blev hentet til World Online fra Microsoft som afløsning for stifteren Nina Brink.

Kinsella har tidligere udtalt, at han ønsker at transformere World Online til et netværks-kommunikationsselskab for på denne måde at udvide selskabets aktiviteter på teleområdet til at omfatte bredbåndsløsninger til såvel private som forretningsmæssige forbrugere.

Visse analytikere forholder sig skeptiske overfor den forestående handel. Således mener Lars Goddell, analytiker hos Forrester Researchs hollandske afdeling, at Tiscali slet ikke er egnet som samarbejdspartner i en handel af denne type. Han mener, World Online bør se sig om efter væsentligt stærkere aktører på teleområdet uden dog i den forbindelse at nævne deciderede navne.

Det nye selskab vil, hvis man skal holde sig til de opgivne tal, kunne starte ud med et kundegrundlag på godt 4,6 millioner abonnenter.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også