MediaWatch

Svenske Sigma vil ekspandere i Danmark

IT-konsulentfirmaet Sigma, med mere end 3000 medarbejdere i 11 lande, vil over de næste par år udvide sin tilstedeværelse i Danmark fra cirka 80 medarbejdere til mellem 200 og 300, afslører administrerende direktør og hovedaktionær i Sigma, Dan Olofsson overfor Børsen. Dan Olufsson vil dog ikke afsløre, konkret hvordan Sigma har tænkt sig at ekspandere i Danmark.

Sigma yder rådgivning om løsninger inden for de tre forretningsområder: e-commerce, udvikling af software til produkter og produktionssystemer samt løsninger til mekanisk produkt- og produktionsudvikling.

Sigma er desuden indtil videre Ericssons eneste kanal worldwide for salget af Bluetooth-teknologi, som er et af nutidens hurtigst voksende industri-standard, og det forventer Dan Olofsson bliver meget interessant for dansk industri.

Et af de potentielle muligheder for at øge engagementet i Danmark er, at Sigma udnytter sin option på at købe de resterende 80 procent af kvalitetsfirmaet Contra Ventum, som udarbejder løsninger til e-commerce. Sigma ejer allerede de 20 procent af Contra Ventum.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

Se flere jobs