MediaWatch

Svenske Sigma vil ekspandere i Danmark

IT-konsulentfirmaet Sigma, med mere end 3000 medarbejdere i 11 lande, vil over de næste par år udvide sin tilstedeværelse i Danmark fra cirka 80 medarbejdere til mellem 200 og 300, afslører administrerende direktør og hovedaktionær i Sigma, Dan Olofsson overfor Børsen. Dan Olufsson vil dog ikke afsløre, konkret hvordan Sigma har tænkt sig at ekspandere i Danmark.

Sigma yder rådgivning om løsninger inden for de tre forretningsområder: e-commerce, udvikling af software til produkter og produktionssystemer samt løsninger til mekanisk produkt- og produktionsudvikling.

Sigma er desuden indtil videre Ericssons eneste kanal worldwide for salget af Bluetooth-teknologi, som er et af nutidens hurtigst voksende industri-standard, og det forventer Dan Olofsson bliver meget interessant for dansk industri.

Et af de potentielle muligheder for at øge engagementet i Danmark er, at Sigma udnytter sin option på at købe de resterende 80 procent af kvalitetsfirmaet Contra Ventum, som udarbejder løsninger til e-commerce. Sigma ejer allerede de 20 procent af Contra Ventum.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs