MediaWatch

Svenske Sigma vil ekspandere i Danmark

IT-konsulentfirmaet Sigma, med mere end 3000 medarbejdere i 11 lande, vil over de næste par år udvide sin tilstedeværelse i Danmark fra cirka 80 medarbejdere til mellem 200 og 300, afslører administrerende direktør og hovedaktionær i Sigma, Dan Olofsson overfor Børsen. Dan Olufsson vil dog ikke afsløre, konkret hvordan Sigma har tænkt sig at ekspandere i Danmark.

Sigma yder rådgivning om løsninger inden for de tre forretningsområder: e-commerce, udvikling af software til produkter og produktionssystemer samt løsninger til mekanisk produkt- og produktionsudvikling.

Sigma er desuden indtil videre Ericssons eneste kanal worldwide for salget af Bluetooth-teknologi, som er et af nutidens hurtigst voksende industri-standard, og det forventer Dan Olofsson bliver meget interessant for dansk industri.

Et af de potentielle muligheder for at øge engagementet i Danmark er, at Sigma udnytter sin option på at købe de resterende 80 procent af kvalitetsfirmaet Contra Ventum, som udarbejder løsninger til e-commerce. Sigma ejer allerede de 20 procent af Contra Ventum.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs