MediaWatch

NonStop fjernstyring af IT-driften

Ved hjælp af et nyt driftsserverkoncept fra Compaq, er det nu muligt at fjernstyre IT-driften af mindre og mellemstore virksomheder. Forhandlere, der ikke tidligere har haft kapacitet til at tage ansvaret for virksomheders IT-drift, bliver nu - via NOC-centrene - i stand til at tilbyde deres kunder fjernstyrede IT-driftsydelser.

Med teknisk støtte fra NOC-centeret sælger og markedsfører forhandleren selv IT-driftsserver konceptet. Dermed får forhandleren muligheden for at tage endnu et skridt på udviklingsstigen i retning af at etablere sig som ASP-udbydere eller indlede et samarbejde med en uvildigt NOC center.

Det er hensigten, at outsourcing af IT-driften til et NOC-center skal give øget sikkerhed og besparelser, samtidig med at virksomhedens IT-installationer fjernovervåges døgnet rundt eller efter behov. Det skulle gøre det muligt for virksomheden at koncentrere sig om egen kerneforretning samt holde focus på IT på strategisk niveau og lade specialister om den traditionelle IT-drift. Hidtil har driftskoncepter af denne art kun været til rådighed for store virksomheder - nu får SMB-markedet også adgang og kan dermed følge udviklingen.

Teknologien åbner mulighed for flere ydelser som performance målinger, samt en ny teknik kaldet Neugents. Ved at anvende mønstergenkendelse - Neugent - er systemet i stand til at lære af fejlsituationer og skulle dermed kunne forudsige fejl, hvilket sikrer kunden en høj "oppetid" på systemet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs