MediaWatch

Lycos Europe aktier faldt med 18 procent

Lycos Europe, der er et af de fem mest besøgte internetsites i Europa, havde ellers allerede set deres aktier tabe 48 procent af deres værdi siden de blev handlet på Frankfurts Neuer Markt i marts. Det skriver Finansiel Times. Reetableringen af Lycos portalen og dets Fireball sites, de stigende udgifter på marketing, introduktionen af en ny finansportal og messaging service har været udslagsgivende for tabene, udtalte selskabet i dag.

Årets fjerde kvartal gav Lycos Europe et tab på 52 millioner euro, modsat 4,7 millioner euro fra samme periode sidste år. Ifølge Lycos, besøger en tredjedel af alle internetbrugere Lycos network hver måned. Antallet af månedlige besøgende blev tredoblet i juni til 12,8 millioner fra 4,4 millioner i samme periode sidste år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs