MediaWatch

Lycos Europe aktier faldt med 18 procent

Lycos Europe, der er et af de fem mest besøgte internetsites i Europa, havde ellers allerede set deres aktier tabe 48 procent af deres værdi siden de blev handlet på Frankfurts Neuer Markt i marts. Det skriver Finansiel Times. Reetableringen af Lycos portalen og dets Fireball sites, de stigende udgifter på marketing, introduktionen af en ny finansportal og messaging service har været udslagsgivende for tabene, udtalte selskabet i dag.

Årets fjerde kvartal gav Lycos Europe et tab på 52 millioner euro, modsat 4,7 millioner euro fra samme periode sidste år. Ifølge Lycos, besøger en tredjedel af alle internetbrugere Lycos network hver måned. Antallet af månedlige besøgende blev tredoblet i juni til 12,8 millioner fra 4,4 millioner i samme periode sidste år.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs