MediaWatch

Valtech har kurs opad

Det franske internetbureau Valtech har i løbet af årets første seks måneder formået at give et overskud på 15,6 millioner kroner på driften ud af en omsætning, der er vokset med 210 procent. Det danske Ahead indgår ikke i regnskabet før ved andet halvår, skriver Jyllands-Posten.

Det forventes, at Ahead vil få en omsætning på ca. 75 millioner kroner i første halvår uden aktiviteterne i Tyskland og England er iberegnet. Valtech forventer et driftsresultat for hele året svarende til 7 procent af omsætningen. Hvilket betyder, at både venture firmaet 2M Invest og Heimburger får overskud. Den generelle tendens indenfor dot.com branchen er ellers, at kurserne er raslet ned. Finansdirektør i Valtech, Mikael Thinghuus, giver udtryk for stor tilfredshed med resultaterne i både Ahead og Valtech.

Ventureselskabet 2M Invest høster en gevinst på 165 millioner kroner på en investering sidste år på blot 18 millioner kroner i Ahead, såfremt kursniveauet holdes frem til 2001. Jens Heimburger og 2M Invest har lov til at sælge 15 procent af deres aktier, og de må sælge yderligere 40 procent til april. De sidste 50 procent må vente til efteråret 2001.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs