MediaWatch

Internet og Telekom aktier steg i London

Scoot.com, der er engelsk-hollandsk-belgisk ejet, var en klar vinder mandag morgen og steg med 50 procent i takt med at indekset steg op til 4.320,88. TechMARK indekset lukkede ved 3,4 procent på 4.259,61, hvilket er det højeste i fem måneder og en stigning på 18 procent i løbet af sidste uges handel, skriver FTMarketwatch.

Nyheder om moderat vækst og lav inflation i USA løftede fredag Dow Jones til sit højeste niveau siden midten af april og Nasdaq nåede sit højeste niveau siden midten af juli.

Aktier i Scoot.com steg 50 procent op til 200 pence efter at weekendens presse rapport oplyste, at Vivendi forhandler om at købe Scoot.com og kunne betale en præmie på 138 procent til Scoot.com's fredagslukning. Det fransk ejede konglomerat Vivendi ejer allerede 22,4 procent af Scoot.com og er villige til at betale 1,3 milliarder pund svarende til 300 pence pr. aktie for at erhverve den resterende del af Scoot.com.

Aktierne i Moneyextra, et firma der udvikler elektronisk handel indenfor forsikringsindustrien og finanssider på Internettet steg næsten 12 procent.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Seneste nyt

Se flere jobs