MediaWatch

Internet og Telekom aktier steg i London

Scoot.com, der er engelsk-hollandsk-belgisk ejet, var en klar vinder mandag morgen og steg med 50 procent i takt med at indekset steg op til 4.320,88. TechMARK indekset lukkede ved 3,4 procent på 4.259,61, hvilket er det højeste i fem måneder og en stigning på 18 procent i løbet af sidste uges handel, skriver FTMarketwatch.

Nyheder om moderat vækst og lav inflation i USA løftede fredag Dow Jones til sit højeste niveau siden midten af april og Nasdaq nåede sit højeste niveau siden midten af juli.

Aktier i Scoot.com steg 50 procent op til 200 pence efter at weekendens presse rapport oplyste, at Vivendi forhandler om at købe Scoot.com og kunne betale en præmie på 138 procent til Scoot.com's fredagslukning. Det fransk ejede konglomerat Vivendi ejer allerede 22,4 procent af Scoot.com og er villige til at betale 1,3 milliarder pund svarende til 300 pence pr. aktie for at erhverve den resterende del af Scoot.com.

Aktierne i Moneyextra, et firma der udvikler elektronisk handel indenfor forsikringsindustrien og finanssider på Internettet steg næsten 12 procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs