Internet og Telekom aktier steg i London

MediaWatch

Scoot.com, der er engelsk-hollandsk-belgisk ejet, var en klar vinder mandag morgen og steg med 50 procent i takt med at indekset steg op til 4.320,88. TechMARK indekset lukkede ved 3,4 procent på 4.259,61, hvilket er det højeste i fem måneder og en stigning på 18 procent i løbet af sidste uges handel, skriver FTMarketwatch.

Nyheder om moderat vækst og lav inflation i USA løftede fredag Dow Jones til sit højeste niveau siden midten af april og Nasdaq nåede sit højeste niveau siden midten af juli.

Aktier i Scoot.com steg 50 procent op til 200 pence efter at weekendens presse rapport oplyste, at Vivendi forhandler om at købe Scoot.com og kunne betale en præmie på 138 procent til Scoot.com's fredagslukning. Det fransk ejede konglomerat Vivendi ejer allerede 22,4 procent af Scoot.com og er villige til at betale 1,3 milliarder pund svarende til 300 pence pr. aktie for at erhverve den resterende del af Scoot.com.

Aktierne i Moneyextra, et firma der udvikler elektronisk handel indenfor forsikringsindustrien og finanssider på Internettet steg næsten 12 procent.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter