MediaWatch

Internet og Telekom aktier steg i London

Scoot.com, der er engelsk-hollandsk-belgisk ejet, var en klar vinder mandag morgen og steg med 50 procent i takt med at indekset steg op til 4.320,88. TechMARK indekset lukkede ved 3,4 procent på 4.259,61, hvilket er det højeste i fem måneder og en stigning på 18 procent i løbet af sidste uges handel, skriver FTMarketwatch.

Nyheder om moderat vækst og lav inflation i USA løftede fredag Dow Jones til sit højeste niveau siden midten af april og Nasdaq nåede sit højeste niveau siden midten af juli.

Aktier i Scoot.com steg 50 procent op til 200 pence efter at weekendens presse rapport oplyste, at Vivendi forhandler om at købe Scoot.com og kunne betale en præmie på 138 procent til Scoot.com's fredagslukning. Det fransk ejede konglomerat Vivendi ejer allerede 22,4 procent af Scoot.com og er villige til at betale 1,3 milliarder pund svarende til 300 pence pr. aktie for at erhverve den resterende del af Scoot.com.

Aktierne i Moneyextra, et firma der udvikler elektronisk handel indenfor forsikringsindustrien og finanssider på Internettet steg næsten 12 procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs