MediaWatch

Nokia og EMI i samklang

Nokia forsyner deres mobilkunder med en service, der gør det muligt at downloade velkendte melodier og musiktemaer. Ringetonerne vil brugeren kunne få fra Internettet via Club Nokia. Enten ved at sende en kort besked til et bestemt telefonnummer eller ved at gøre brug af Club Nokias Credits system på Internettet.

Der regnes med at ringetoner vil blive leveret med henblik på markedsføring og således blive sponsoreret. Aftalen bringer to store spillere sammen om fuld legal brug af musik på mobiltelefoner, en service der netop er blevet tilgængelig i august.

- Aftalen manifesterer udviklingen i vores nye medieaktiviteter og er det første globale initiativ af slagsen. Forbindelsen med Nokia, viser det store potentiale for at forsyne en ny generation af bærbart udstyr med musik og bekræfter EMI's ekspansionsstrategi med at tage den nyeste teknologi til sig, i form af forretningsaftaler på den nye mediemarked, siger Jonathan Channon fra EMI Music Publishing.
Ilkka Raiskinen, vice president for Mobile applikationer og servicer hos Nokia, siger, at det var Nokia, der opfandt konceptet med at downloade ringetoner. Sammen med EMI Publishing tager vi nu det næste skridt hen i mod at markedsføre musik gennem et effektivt globalt medie.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs