MediaWatch

Intel sagsøger Broadcom

Intel beskylder Broadcom for krænkelser af Intels patenter på kabel og højhastigheds netværksprodukter ved hjælp af en "forsigtig og bedragerrisk plan". Patent-stævningen, der blev anlagt onsdag, hævder, at Broadcom har stjålet Intels patenterede teknologi på forskellige teknologiske områder. Det inkluderer "smart-networking" - produkter, film-dekodere, der bliver benyttet i Broadcoms kabelprodukter og Broadcoms pakke, der sælger mikroprocessorer, skriver USA Today.

Som baggrund for søgsmålet, sagde Intels talsmand, Chuck Mulloy, i går, at Intel har en forpligtigelse overfor sine aktionærer til at beskytte Intels millioninvesteringer i teknologisk forskning og udvikling.

Intel har allerede haft nogenlunde succes i flere retssager, hvor de har forhindret Broadcom i at ansætte tidligere Intel-medarbejdere. Således anlagde Intel i maj også retssag mod en dansk ingeniør, der var tidligere Intel-medarbejder, for at skifte til Broadcom.

Broadcom overtog for nylig Altima Communications for næsten 10 milliarder kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs