MediaWatch

Nyt indeks for den ny økonomi

Børsen har udviklet et indeks for industrilandenes placering i den ny økonomi. Her overgås Danmark kun af USA, Finland og Singapore på de første tre pladser, efterfulgt af Holland, Irland og Australien.

Danmarks relativt høje placering skyldes ifølge Børsen landets evne til at skabe produktivitetsstigninger ved ibrugtagning af de informations- og kommunikationsteknologier, som er udviklet af virksomheder i den ny økonomi. Danmark har nemlig ikke, som for eksempel USA og Finland, en dominerende produktion af informations- og kommunikationsteknologi.

Børsen vil i dag i samarbejde med Aros Securities kåre den børsnoterede virksomhed, som er bedst til at udnytte vækstpotentialet i den ny økonomi. Kåringen finder sted på Budgetkonference 2000 i Københavns gamle Børsbygning. Børsen har desuden planer om at udvikle et aktieindeks for virksomheder i den ny økonomi som benævnes BNEX-indekset.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs