MediaWatch

LetsBuyIt afskediger trods salgsfremgang

Selskabet offentliggjorde i dag sit regnskab for andet kvartal og kunne i den forbindelse melde om en stigning i salget på 83 procent svarende til 7,2 millioner euro. Dermed blev totalen for første halvår på 11,2 millioner euro, skriver WSJ.

Stephen Cox, der er chef for Investor Relations i LetsBuyIt, udtaler, at reduceringen i medarbejderstaben skal tjene til at effektivisere selskabets ressourcer ovenpå den europæiske ekspansion. Således har man nu aktiviteter i 14 lande.

Cox afviser, at afskedigelserne er et udtryk for en egentlig reduktion og fastholder, at det ene og alene er et spørgsmål om at gøre tingene mere effektivt.

LetsBuyIt budgetterer godt 4,3 millioner euro, der skal tillægges salget for tredje kvartal. Heraf kommer de 1,5 millioner euro fra et engangsbeløb i forbindelse med afskedigelserne og de resterende godt 2,8 millioner fra ventende ordrer optaget i indeværende kvartal.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs