MediaWatch

NTL frier til rival

NTL vil sammenlægge dets TV-Internet og telefonservice med OnDigitals TV-kanaler. Servicen vil i så fald benytte sig af Microsofts set-up bokse, der muliggør at modtagerne kan se digital TV som fx ITV2 og den kommende BBC Choice via en almindelig antenne.

Barclay Knapp, administrerende direktør i NTL, vurderer, at i 2004 vil BskyB have omtrent 7 millioner kunder, kabelfirmaerne 12 millioner kunder og mens OnDigital vil kunne mønstre 3 millioner kunder

I denne sommer undertegnede den tværeuropæiske internet-rejsevirksomhed ebookers.com en aftale med NTL, der skulle sætte kunderne i stand til at købe billetter og foretage hotelreservationer fra TV'et hjemme i stuen. Som et led i aftalen kan ebookers også findes på NTL's andre interaktive tjenester så som TV Internet og PC Internet.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs