MediaWatch

Commonwealth Bank satser på e-handel

Konsolidering og konvergens i den globale finansielle industri og strukturelle ændringer i Australiens økonomi betyder, at banken er nødt til at øge sin produktivitet. Væksten i Australiens virksomheder er tynget af den svage Australske dollar. En australsk dollar svarer til 57 amerikanske cent, skriver Financial Times.

For at øge sin produktivitet, vil Commonwealth Banken, der har 10 millioner kunder satse på e-handel. Banken har landets største online bank og havde 30. juni 600.000 online bankkunder. Det antal håber banken på at få tredoblet i 2002. Det betyder, at de også vil ekspandere deres online investeringer internationalt.

Commonwealth Banken betalte i maj 15 millioner australske dollar for en 23,5 procent andel i den britiske Property Internet plc., der er en online ejendoms portal.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs