MediaWatch

Microsoft udvikler ny Office pakke

Den nye Office pakke vil have voice-recognition software et nyt udseende og har nye måder at få dokumenter til at samarbejde på - via Internettet. Problemet med Office 2000, der ikke levede op til det forventede salg, var, at den havde egenskaber, der gjorde det let for netværksadministratorer at installere den, men i virkelighed ikke tilbød ret meget nyt for slutbrugeren, skriver AP.

- Der var ikke nogen grund til at skifte fra Office 97 til Office 2000, vurderer Chris Le Tocq analytiker for Dataquest. Muligheden for via Voice-recognition at diktere til computeren og give mundtlige ordrer som gem og slet, lader til at blive meget lovende. Andre tilføjelser er, at hyppigt brugte kommandoer som kopier, flyt og ordtælling kan udføres ved et enkelt museklik. Office10 vil yderligere have indbygget MSN Messenger og Hotmail, der er Microsofts internetbaserede messaging og e-mail service.

Hotmail er den mest udbredte gratis e-mail service på Internettet, mens MSN Messenger har været væsentligt bagud i forhold til America Online's Instant Messenger software. Hvis MSN Messenger integreres med Office, der har 85 procent af software markedet, vil det være et fremskridt for MSN Messenger. Den nye Office pakke kommer i butikkerne sommeren 2001.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs