MediaWatch

V og K ønsker IT-ministerium

De borgerlige partier mener, at IT er et forsømt område, som de mener bør styrkes ved at highlighte IT- og Telespørgsmål fx ved hjælp af et særligt ministerium.

- I Forskningsministeriet drukner IT- og Tele-området i forhold til, hvor meget spot vi mener det burde have. Så hvis vi siger, at vi efter regeringsskifte opretter et IT-ministerium, så vil Forskningsministeriet blive nedlagt, og de tilbageværende områder blive lagt ind under Undervisningsministeriet, siger det Konservatives IT-ordfører Henriette Kjær til Mediawatch.

Venstres IT-ordfører Kristian Jensen afviser heller ikke et kommende IT-ministerium. Venstre ønsker at styrke IT-området i Danmark og Kristian Jensen peger i den sammenhæng på, at det vil være oplagt at oprette et IT-ministerium. Ikke mindst fordi Venstre mener, at der er en indbygget uhensigtsmæssighed i det nuværende Forskningsministerium. På den ene side er der universitets- og forskningsdelen og på den anden side er der IT/Tele-området.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken artikler

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs