MediaWatch

V og K ønsker IT-ministerium

De borgerlige partier mener, at IT er et forsømt område, som de mener bør styrkes ved at highlighte IT- og Telespørgsmål fx ved hjælp af et særligt ministerium.

- I Forskningsministeriet drukner IT- og Tele-området i forhold til, hvor meget spot vi mener det burde have. Så hvis vi siger, at vi efter regeringsskifte opretter et IT-ministerium, så vil Forskningsministeriet blive nedlagt, og de tilbageværende områder blive lagt ind under Undervisningsministeriet, siger det Konservatives IT-ordfører Henriette Kjær til Mediawatch.

Venstres IT-ordfører Kristian Jensen afviser heller ikke et kommende IT-ministerium. Venstre ønsker at styrke IT-området i Danmark og Kristian Jensen peger i den sammenhæng på, at det vil være oplagt at oprette et IT-ministerium. Ikke mindst fordi Venstre mener, at der er en indbygget uhensigtsmæssighed i det nuværende Forskningsministerium. På den ene side er der universitets- og forskningsdelen og på den anden side er der IT/Tele-området.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken artikler

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs