MediaWatch

Frygt for elektronisk betaling

Harburi tager nu konsekvensen af en markedsundersøgelse blandt Internet butikkens egne kunder, som viser, at brugerne frygter misbrug ved at betale online via Dankort og kreditkort. Derfor indføres der inden for en måneds tid mulighed for betaling via girokort og efterkrav. Det skriver Børsen.

Adm. direktør Michael Vad havde helst været de gammeldags betalingsformer foruden, men erkender behovet for disse løsninger. Mange brugere er tilsyneladende fortsat ikke klar over, at risikoen for at komme til at hæfte for misbrug af deres kort er minimal. Michael Vad så gerne, at brugerne blev bedre informeret, men betragter det ikke som Internet-butikkernes opgave.

Direktør Lars From fra PBS vil imidlertid ikke påtage sig ansvaret for det manglende informationsniveau hos kunderne og henviser til, at PBS har gjort en stor indsats for at forklare kortholderne, at der ikke er den store forskel på at betale med sine kort i henholdsvis en fysisk forretning eller en Internet-butik.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs