MediaWatch

Microsoft og Amazon i e-bogs alliance

Microsoft annoncerede mandag, at den førende boghandel på Internettet, Amazon.com, åbner en ny elektronisk boghandel på dets webside, der gratis vil distribuere kopier af Microsofts Reader software. Det vil give brugerne mulighed for at downloade e-bøger direkte fra Amazon.com og læse dem i Microsoft Reader format.

- Vi er glade for at Amazon.com, den førende online boghandel, har valgt Microsoft Reader, som den software der vil udvikle læseoplevelsen for alverdens bogelskere. Vi tror på, at kombinationen af Amazon.com's utrolige handelserfaring, dets unikke kapacitet og store boglager sammen med Microsoft Reader vil gøre elektronisk læsning til en stærk ny virkelighed, sagde Dick Brass, vicepræsident i afdelingen for teknologisk udvikling i Microsoft.

Ifølge Amazon.com's direktør, Lyn Blake, vil Amazon også sælge e-bøger, der benytter sig af andre formater end Microsofts, men Microsoft Reader vil først blive præsenteret for brugerne, når de søger efter en elektronisk bogtitel på Amazon.

Lyn Blake ønskede ikke at fortælle, hvornår Amazon begynder at sælge e-bøger.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs