MediaWatch

Microsoft og Amazon i e-bogs alliance

Microsoft annoncerede mandag, at den førende boghandel på Internettet, Amazon.com, åbner en ny elektronisk boghandel på dets webside, der gratis vil distribuere kopier af Microsofts Reader software. Det vil give brugerne mulighed for at downloade e-bøger direkte fra Amazon.com og læse dem i Microsoft Reader format.

- Vi er glade for at Amazon.com, den førende online boghandel, har valgt Microsoft Reader, som den software der vil udvikle læseoplevelsen for alverdens bogelskere. Vi tror på, at kombinationen af Amazon.com's utrolige handelserfaring, dets unikke kapacitet og store boglager sammen med Microsoft Reader vil gøre elektronisk læsning til en stærk ny virkelighed, sagde Dick Brass, vicepræsident i afdelingen for teknologisk udvikling i Microsoft.

Ifølge Amazon.com's direktør, Lyn Blake, vil Amazon også sælge e-bøger, der benytter sig af andre formater end Microsofts, men Microsoft Reader vil først blive præsenteret for brugerne, når de søger efter en elektronisk bogtitel på Amazon.

Lyn Blake ønskede ikke at fortælle, hvornår Amazon begynder at sælge e-bøger.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs