MediaWatch

Ny konkurrent til PC’eren

Til november udkommer den nye Sony Playstation 2 med 6,5 gigaflops, som bliver en af de mest kraftfulde computere i verden. Computeren indeholder en 128-bit processor, cd-rom og DVD-drev. Den første generation af Playstation var blot en konsol, der blev sluttet til et TV for at spille.

Med den nye Playstation er der mulighed for at PC'eren helt udkonkurreres - i hvert fald vurderes den nye Playstation til at blive en værdig konkurrent til PC'eren, skriver CRN.

Søren Jensen, salgs- og marketingdirektør i Merkantildata, mener, at ulempen ved PC'eren er, at den er forholdsvis svær at administrere, ofte går ned og har brug for nye drivere og patches. PC'eren har mange muligheder, hvilket samtidig indebærer flere muligheder for fejl. Han ser den forholdsvis simple opbygning af Playstation 2 som en fordel og forestiller sig, at den ligesom Wap-telefonen vil blive et redskab til at hente information, som man gemmer på sin PC.

Den nye computer kommer til at koste mellem 3600 og 4000 kroner og vil i første omgang blive markedsført som en spilmaskine, fordi der kun vil være et begrænset antal maskiner til rådighed i starten.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs