MediaWatch

Imponerende halvårsregnskab fra 2M Invest

Det positive regnskab kan først og fremmest tilskrives 2M's salg af Simcorp-aktier, hvilket gav en gevinst på 159 millioner kroner. Desuden indhentede 2M en ekstragevinst på 80,9 millioner kroner fra sidste års salg af Cocom-aktier til Cisco Systems.

Regnskabet er imidlertid ikke fri for forfejlede investeringer. 2M må således konstatere et tab på tilsammen 26,7 millioner kroner fra investeringer i selskaberne ToyCity, Chartec, Color Crisp og Akron, som alle er gået i betalingsstandsning.

Ledelsen i 2M forholder sig da også nøgternt til det gode halvårsregnskab. Ledelsen henleder direk-te opmærksomheden på, at 2M Invest arbejder med venture-investering, hvor såvel teknologi- som markedsudvikling ofte sker med stor hastighed, og at investeringernes værdi derfor kan ændres ra-dikalt over kort tid. Det skriver Berlingske Tidende.

Senest er 2M gået ind i et samarbejde med et asiatisk selskab ved navn PRS, som har specialiseret sig i at opdage nye lovende high tech produkter. PRS skal være 2M's bindeled i Asien - både med hensyn til at finde gode investeringsmuligheder og med hensyn til at fungere som bindeled til de virksomheder, som 2M måtte investere i.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs