MediaWatch

Licens på PC'ere

Danmarks Radios generaldirektør Christian S. Nissen mener, at man bør sidestille en PC'er med lydkort og billedkort og Internet opkobling med et TV-apparat, skriver Berlingske Tidende.

Det betyder, at alle de husstande, der nu betaler TV- og radiolicens, ikke skal betale endnu mere for en PC-licens, men at den nye licens kun vil ramme sortseere, der allerede nu ser TV eller hører radio på deres PC'ere, vil blive ramt.

- Vi betaler alle licens for et apparat, der kan modtage radio- og TV-signaler, uanset om det er en radio, et TV eller en videooptager. Hvorfor skulle det så ikke gælde for en PC'er?, siger Christian S. Nissen.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs