MediaWatch

Licens på PC'ere

Danmarks Radios generaldirektør Christian S. Nissen mener, at man bør sidestille en PC'er med lydkort og billedkort og Internet opkobling med et TV-apparat, skriver Berlingske Tidende.

Det betyder, at alle de husstande, der nu betaler TV- og radiolicens, ikke skal betale endnu mere for en PC-licens, men at den nye licens kun vil ramme sortseere, der allerede nu ser TV eller hører radio på deres PC'ere, vil blive ramt.

- Vi betaler alle licens for et apparat, der kan modtage radio- og TV-signaler, uanset om det er en radio, et TV eller en videooptager. Hvorfor skulle det så ikke gælde for en PC'er?, siger Christian S. Nissen.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs