MediaWatch

Columbus fik røde tal

Halvåret gav et minus før skat på 44,2 millioner kroner mod et overskud på 20,2 millioner kroner i samme periode året før. Det er især generelt faldende investeringer i IT og software, der har ramt Columbus, skriver Jyllands-Posten.

Columbus IT-Partner er ligesom flere andre i branchen blevet overrasket af en pludselig opbremsning i efterspørgslen efter edb-systemer til styring af økonomi i virksomhederne.

- Vores store fejl var, at vi ansatte folk efter årsskiftet i den tro, at markedet ville komme i gang efter årtusindskiftet. Det træk ramte os i hovedet i stedet for ryggen, siger firmaets direktør Michael Gaardboe, der for tre uger siden fra USA vendte hjem til Danmark for at overtage styringen i firmaet.

Selskabets bestyrelse arbejder med planer om at ansætte en ny administrerende direktør i løbet af andet halvår. Ifølge Børsen er ledelsen af firmaets danske salgsaktiviteter i Allerød afskediget, og det samme er halvdelen af medarbejderne i den internationale del af virksomheden.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs