MediaWatch

Columbus fik røde tal

Halvåret gav et minus før skat på 44,2 millioner kroner mod et overskud på 20,2 millioner kroner i samme periode året før. Det er især generelt faldende investeringer i IT og software, der har ramt Columbus, skriver Jyllands-Posten.

Columbus IT-Partner er ligesom flere andre i branchen blevet overrasket af en pludselig opbremsning i efterspørgslen efter edb-systemer til styring af økonomi i virksomhederne.

- Vores store fejl var, at vi ansatte folk efter årsskiftet i den tro, at markedet ville komme i gang efter årtusindskiftet. Det træk ramte os i hovedet i stedet for ryggen, siger firmaets direktør Michael Gaardboe, der for tre uger siden fra USA vendte hjem til Danmark for at overtage styringen i firmaet.

Selskabets bestyrelse arbejder med planer om at ansætte en ny administrerende direktør i løbet af andet halvår. Ifølge Børsen er ledelsen af firmaets danske salgsaktiviteter i Allerød afskediget, og det samme er halvdelen af medarbejderne i den internationale del af virksomheden.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs