MediaWatch

Amazon i samarbejde om online bilsalg

Amazon vil sammen med Greenlight.com åbne en Internet forretning for salg af biler, og initiativet forventes iværksat senere på ugen, skriver nyhedstjenesten CNET.

Samarbejdet om Internet bilforretningen kommer på et tidspunkt, hvor Greenlight netop har modta-get ny kapitaltilførsel for tredje gang, denne gang med et beløb på 39 millioner dollars.

Kapitaltil-førslen er endvidere sket, selvom Greenlight.com's konkurrent, CarOrder.com, i sidste uge måtte lukke for sin Internet bilforretning.

Allerede i januar måned købte Amazon fem procent af aktierne i Greenlight.com, og en del aftalen var, at Greenlight.com skulle betale Amazon 82,5 millioner dollars for fem års marketing og pro-motion hos Amazon.

Amazon's sifter, Jeff Bezos udtaler om aftalen med Greenlight.com:

- Amazon er begejstret for at blive en del af denne fremstormende industri på online området.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs