MediaWatch

SEB øger overskud

Skandinaviske Enskilda Banken (SEB) kunne tirsdag præstere en fremgang i halvårsresultatet på ikke mindre end 83 procent til 6,346 milliarder svenske kroner. Et halvårsresultat, der pænt oversteg ni analytikeres forventninger på gennemsnitligt 5,22 milliarder svenske kroner.

Af halvårsmeddelelsen fremgår det også, at det totale antal e-bank kunder i SEB nu er cirka 620.000, og at der er en stor tilgang af e-bank kunder på det tyske marked.

SEBs lancering af e-banking i Danmark betegnes som tilfredsstillende, og SEB vil senere på året starte e-bank i England og lancere et internet-børsmæglerselskab i Tyskland. Lanceringerne vil følge samme mønster som i Danmark.

"SEB har positioneret sig som fremtidens ledende e-centrerede, kundeorienterede finansinstitut i Europa", udtaler Lars H. Thunell, Direktør og afdelingsleder i SEB-banken.

Læs også artiklen af Michael Østergaard i nyhedsbrevet om Internettet nr. 1 af 11.august 2000

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs