MediaWatch

Nye veje til dialog med kunderne hos Nykredit

Med en CRM-løsning baseret på software fra Siebel har Nykredit fået nye dialogmuligheder. Den internationale konsulentvirksomhed Cambridge Technology Partners har implementeret DIALOG-projektet.

Traditionelt har den finansielle sektor baseret sit salg og den løbende kundedialog på regionale kundecentre og filialer. Da Nykredit i 1998 besluttede at etablere en Customer Relationsship Management (CRM) løsning, der muliggjorde kundedialog på tværs i organisationen, måtte man etablere en helt ny kommunikationsstruktur.

I dag kan Nykredits kunder stadig henvende sig til deres regionale kundecenter, men også benytte sig af f.eks. det centrale call center.

Internt i Nykredit er projektet døbt DIALOG og første fase var netop etableringen af et call center baseret på softwareløsningen Siebel Call Center. Cambridge Technology Partners fik opgaven med at implementere løsningen efter sin RAD model (Rapid Application Deployment).

- Vi har et ønske om at sikre vore kunder størst mulig strategisk effekt af de løsninger, som vi implementerer. I en omskiftelig verden præget af hastig forandring betyder det, at jo hurtigere vi kan afslutte projektet, jo større glæde får kunden af sin investering. Hos Cambridge Technology Partners arbejder vi efter princippet "fast pris til aftalt tid", og det er en væsentlig årsag til vores globale succes, siger Location Manager Lars Sabra fra Cambridge Technology Partners. Kunderne vil have deres løsning leveret til tiden.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs