MediaWatch

Clinton-rådgiver træder ind i NetDoktor

Ud over Ira Magaziner indtræder professor Peter Scriba, der tidligere har været den tyske forbundsregerings sundhedsrådgiver.

De nye bestyrelsesmedlemmer kommer til NetDoktor med en kombination af Internet, sundhedspolitik, medicinsk ekspertise og handelsmanagement know-how.

- Vi er ekstremt glade for at få Ira Magaziner og Peter Scriba i vores bestyrelse. Med deres vejledning og dokumnetarede erfaringer vil vi ikke blot fortsætte med vores succesfulde indtræden på det europæiske Internet-sundhedsmarked, men også hjælpe med at definere vores struktur og fremtid, siger Mikael Vissing, NetDoktor.

Det er tidligere journalist på Politiken, Rune Bech, og læge Carl J. Brandt, der har grundlagt Netdoctor. Det var mens Rune Bech var korrespondent for Politiken i London i 1997, at han og den danske læge Carl J. Brandt fik ideen til læge-siderne.

I 1998 gik de i gang i Danmark, men først i efteråret 1999 rykkede de ud over grænserne. Sverige, Norge, Tyskland og Østrig var de næste mål.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs