MediaWatch

Jubii vil sælge el til danskerne

I Sverige tilbyder elværkernes videresalg af el efter samme model, som hvor man i dag kan leje sig ind på teleselskabernes net og videresælge telefoni. Det har det svenske Internet-firma Spray lavet strategier om at benytte sig af, oplyser Martin Thorborg fra Jubii overfor Berlingske Tidende.

Danmark ventes at gennemføre en tilsvarende liberalisering af el-driften om tre år, og der mener Martin Thorborg, det kunne være spændende at tilbyde samme produkt til Jubiis to millioner kunder.

Tidligere på året indgik svenske Spray og danske Jubii en aftale om at fusionere de to selskaber i forbindelse med Sprays introduktion på børsen.

Planen er gang på gang blevet udskudt som følge af den generelle udvikling i Internet-firmaers aktiekurser, men ifølge Martin Thorborg ventes introduktionen nu at gå i gang inden for de næste tre uger, skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs