MediaWatch

Globalt gennembrud for danske Targit A/S

Targit forhandler med en amerikansk IT gigant, som de ind til videre ikke ønsker at sætte navn på, der har mindst 3000 ansatte. Det amerikanske firma skal sælge Targits ledelsesværktøj Analysis, der er et nyudviklet ledelses og informationssystem. Programmet organiserer samtlige data i et firma på en let overskuelig måde i form af tabeller og grafer, skriver Børsen.

Programmet har sikret Targit omfattende kontrakter med japanske og Bahrainske IT giganter, hvilket har givet Targit mere end en fordobling af omsætningen. Omsætningen forventes således at blive mindst et trecifret millionbeløb næste år.

Hvis firmaet skriver kontrakt med den amerikanske IT gigant, får Targit både afsætning i USA og i flere steder i Europa. Direktør for Targit, Morten Sandlykke, vil ikke oplyse hvilket amerikansk firma, der forhandles med, men afviser spekulationer om, at det skulle være Microsoft. Targits kunder i Danmark er blandt andre Tele Danmark og Lån& Spar bank.

Morten Sandlykke håber med tiden at få en milliardomsætning i firmaet, men der er endnu et stykke vej fra sidste års omsætning på 40 millioner. Til efteråret åbner Targit et amerikansk datterselskab i Atlanta, der udelukkende kommer til at fungere som salgskontor, mens udviklingsafdelingen bliver i Danmark. Afsætningen i USA skal dog fortrinsvis foregå gennem en partner.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs