MediaWatch

IP-telefoni stiger eksplosivt

Derfor er det billigst at telefonere over Internettet gennem sin hjemme-pc, fordi en Internet-tilslutning altid maksimalt er til lokaltakst.

For at kunne foretager telefonsamtaler over Internettet - såkaldt IP-telefoni - skal man udover en Internet opkobling have en multimedie-pc med telefon-software. Marketingchef Rune Johansen, Packard Bell udtaler:

- For at dække behovet for pc'er, der kan anvendes til IP-telefoni, vil alle multimedie-pc'er fra Packard Bell fremover have preinstalleret Packard Bell IP telefon-software, som er udviklet af Callserve. Da langt de fleste i dag ved køb af en hjemme-pc vil anskaffe en multimedie-pc for at dække familiens samlede behov, får de altså også mulighed for at anvende den billigere IP-telefoni.

Packard Bell er den første store pc-producent, der har indgået en partnerskabsaftale med Callserve. Callserve forventer at levere 30 millioner kopier af deres telefon-software inden årets udgang.

En prognose fra analysevirksomheden IDC viser, at verdensmarkedet for telefonsamtaler over Internettet vil vokse fra 2,7 milliarder minutter i 1999 til 135 milliarder minutter i 2004. En vækst på 5000 procent.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs